Besparingen <Terug

Samen staan we sterk!

Door onze sterke horecanetwerken NightBrains & HorecaBrains en input van cijfers en inkoop van leden kunnen we samen met onze preferred suppliers sterke samenwerkingen maken.
In ons netwerk hebben we een 50tal partners waar we een samenwerking mee hebben.
Deze samenwerkingen kunnen bestaan uit de beste prijs, speciale acties of andere extra voordelen die een horecalocatie niet krijgt wanneer hij niet is aangesloten bij NightBrains. Belangrijk is hier om te vermelden dat de ondernemer zelf bepaalt waar hij aan meedoet.
Iedere preferred supplier heeft voor NightBrains een landelijk aanspreek punt, waardoor deals en samenwerkingen snel zijn gerealiseerd.

Wij gaan uit van de kracht van de ondernemer en de unieke samenwerking binnnen ons netwerk. Geen verplichte afname, maar wel de voordelen en transparantie kunnen krijgen is waar wij ons hard voor maken. Wij gaan altijd voor A-producten en leggen dit ook voor aan onze leden, op het moment dat er ergens klachten over bepaalde producten of deals ontstaan, zullen wij deze altijd herzien. Samen staan we sterk!

Bier & Frisonderzoek

Een ander belangrijk aspect van de besparingen zijn onze onderzoeken op inkoop, wij kunnen stellen dat we in Nederland expert zijn op het gebied van Bier & friscontracten. Doordat al onze leden kennis delen, weten we hoe we andere leden kunnen adviseren en hoe zij de beste deal kunnen krijgen.
Tevens werken we op dit gebied ook met verschillende suppliers, waarbij wederom geldt dat U niet verplicht bent om bepaalde producten om af te nemen.

Gemiddelde besparingen

Aangezien ieder horecalocatie anders is en iedere ondernemer andere behoeftes heeft kunnen de voordelen uiteen lopen. 

Onderstaand een aantal voorbeelden van gemiddelde besparingen (gebaseerd op lidmaatschap 2013)

  • Biercontract : Gemiddelde besparing van € 3500,- (advies op maat)
  • Friscontract: Gemiddelde besparing van € 1000,-  ( advies op maat)
  • Energie: Gemiddelde besparing €750,-
  • Verzekeringen: Gemiddelde besparing van 10% op huidig contract•Afval: Minimaal 10% op huidig contract
  • Reclameverdiensten: gemiddelde verdiensten €750,-
  • Groothandel: Besparing van gemiddeld 10%
  • Muziek & audio: gemiddelde besparing van 15% (kwaliteit)

Profiteer ook van deze en vele andere voordelen, word lid van Nightbrains!

PREFERRED SUPPLIERS